Двама души са задържани в Районно управление Свиленград за кражба на

...
Двама души са задържани в Районно управление Свиленград за кражба на
Коментари Харесай

Задържаха 17-годишен, задигнал автомобил

Двама души са арестувани в Районно ръководство Свиленград за кражба на автомобил, единият от които на 17 години, а другият – на 33. Това заяви за Българска телеграфна агенция представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково. 

За откраднатото „ Ауди А4 “ през днешния ден алармирал ползвател на паркираното пред дома му возило от с. Любимец. Той признал, че оставил возилото отключено и с ключове на таблото. В хода на оперативно-издирвателните дейности криминалистите открили, че колата се е движила в периметъра сред Любимец – Харманли – Свиленград.  

Автомобилът е бил локализиран в Свиленград. До него били застанали петима мъже, познайници на полицията. В хода на работата се изяснило, че съпричастни към незаконното лишаване са 17-годишен и 33-годишен, и двамата от Любимец. При обиск, в малолетния са открити газов револвер без позволение и над 20 ключа за разнообразни коли. Мярката им на задържане е до 24 часа по формираното досъдебно произвеждане, добави представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР